Organize Suç Örgütü Liderinin Açıklamaları Hakkında

Yurtdışında kaçak yaşayan Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından 12 Ekim 2021 tarihinde şirketimiz aleyhinde bazı iddialarda bulunmuştur.

SADAT Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Türk Ticaret Kanunu’na göre kurulmuş ve tüzüğünde belirtilen konularda faaliyetler gösteren yasal bir ticari şirkettir.

Şirketimiz faaliyet gösterdiği 10 yıla yaklaşan zaman diliminde hiçbir yasa dışı faaliyette bulunmamış, web sitesinde ilan ettiği ve ticaret sicilde belirtilen konuların dışında faaliyeti olmamıştır.

Şirketimize yönelik bir iddia gündeme getiriliyor ise delillerinin de açıklanarak savcılıklara suç duyurusunda bulunulması gerekmektedir. Delilsiz iddialar, güzel vatanımızda siyasi bir kaos ortamı oluşturmak, şirketimizin ticari itibarını zedelemek, şirket kurucularımızı karalamak amaçlarından ileri gitmemekte ve sadece iddia sahiplerinin niyetlerini göstermektedir.

Basında yer alan iddialardan öğrendiğimiz;

  1. Rusya’ya da suikast eğitimi alan personelimiz veya şirketimizle irtibatlı, iltisaklı kişi veya kişiler olduğu tamamıyla yalandır.
  2. Peker ile geçmişte veya bugün hiç temasımız olmadığı gibi, suikast planladığımız iddiası da tamamıyla yalandır. Daha önce de açıkladığımız gibi kendisini tanımayız, şirketimiz Peker çetesi gibi bir çete, mafya, paralı asker örgütü veya silahlı bir grup değildir.
  3. Gazetecilere suikast planladığımız iddiaları tamamıyla yalandır. Aleyhimizde yalan haberler yayınlayan gazeteler ve gazeteciler aleyhinde her şirket gibi hukuk müşavirlerimize başvuruyoruz. Bugüne kadar 50’nin üzerinde dava açmış bulunmaktayız. İftiralara karşı yargı lehimize maddi tazminat kararları vermektedir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin silahlı kuvvetleri, polis teşkilatı ve yargısı bulunmaktadır. Bunların dışında her ne ad altında olursa olsun başka bir yapılanma asla kabul edilemez. SADAT Savunma’nın kabulü mümkün olmayan ve aslen karşı olduğu bu konularda bir tasarrufunun bulunması mümkün değildir. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının konu hakkında soruşturma başlatması olumlu bir gelişmedir.

Şirketimiz, kurucularımız ve çalışanlarımızın tertemiz geçmişe sahip olduklarını, müfteriler hakkında yargısal hakkımız saklı kalmak kaydıyla kamuoyuna saygı ile duyururuz.

SADAT Savunma Yönetim Kurulu

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı