Kılıçdaroğlu Tazminata Mahkum Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Mayıs 2022 tarihinde beraberinde 70’e yakın milletvekili ve toplamda 150’ye yakın partilisiyle birlikte şirket merkezimize gelerek şirketimizin kapılarını zorlamış, sözde görüşme isteğinin karşılık bulmaması sonucunda şirketimizin saygınlığını ve itibarını hedef alan haksız ve mesnetsiz ithamlarda bulunmuş, bu saldırısı tüm basın-yayın organlarında yayınlanarak kamuoyunda şirketimiz hakkında olumsuz algının oluşmasına sebep olmuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun şirketimiz aleyhinde sürekli ve sistematik şekilde gerçekleştirdiği hukuka aykırı saldırılara karşı tarafımızca açılan 1 milyon TL’lik dava 28 Nisan 2023 tarihinde karara bağlanarak Kılıçdaroğlu manevi tazminat ödemeye mahkûm edilmiştir.

Bu mahkûmiyet kararı ile Kılıçdaroğlu tarafından şirketimize yöneltilen ithamların hiçbirinin gerçeklikle ilgisinin olmadığı, hiçbir delile dayanmaksızın salt duyumlarla hareket ettiği tescillenmiş bulunmaktadır. SADAT, Savunma Sanayi Hizmet Sektörü’nde faaliyet gösteren emek yoğun bir sermaye şirketidir. Şirketimiz ulusal ve uluslararası mevzuatlara göre kurulmuş ve bunlara uygun olarak faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 28/04/2023

 

SADAT Savunma A.Ş.

Basın Müşavirliği

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Similar Topics

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı