Eski HDP Milletvekili Sebahat TUNCEL’in Şirketimizin Kişilik Haklarına Yönelik Saldırıları Hakkında Basın Açıklaması

Eski HDP Milletvekili Sebahat TUNCEL’in şirketimizin kişilik haklarına yönelik saldırıları sebebiyle Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açtığımız 50.000 Türk Lirası değerindeki Manevi Tazminat davası Mahkeme tarafından kabul edilmiş, Sebahat TUNCEL’in şirketimize iftira attığı, Mahkeme kararıyla tescillenmiştir.

Sabahat TUNCEL tarafından 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ortaya atılan ve Lice’de 34 köylünün yakılmasından şirketimizin sorumlu tutulduğu iddialara yönelik olarak tarafımızca açılan davada Sabahat TUNCEL, iddialarını destekleyen hiçbir delil sunamamış ve iddiaların şirketimize yönelik iftira ve karalamalardan ibaret olduğu anlaşılmıştır.  Davalı Sebahat TUNCEL, yargılama esnasında şirketimizin kişilik haklarına ağır saldırı niteliğindeki açıklamalarını tevil yoluna gitmiş, bu açıklamalarının arkasında dahi duramamıştır.  “Çamur at izi kalsın” anlayışıyla çirkin iftiralarla şirketimizi karalamaya cüret eden TUNCEL, Mahkeme tarafından tazminata mahkûm edilmiştir.

 

Şirketimiz hakkında türlü iftiralar atan ve sistematik bir şekilde şirketimizi hedef alarak kamuoyu nezdinde şirketimiz hakkında olumsuz algı oluşturmaya çalışan Sebahat TUNCEL’i ve kirli zihniyetini kınıyoruz. Şirketimizle hiçbir ilgisi bulunmayan asılsız iftiraları, şirketimizin kişilik haklarını zedelediği için Mahkemece Sebahat TUNCEL aleyhinde manevi tazminata hükmedilmiştir.

 

Bugüne kadar şirketimizi asılsız ithamlarla hedef alan sözde gazeteci ve siyasetçilere, bu iddialarını Mahkeme huzurunda ispatlama imkânı tanımaktayız. Fakat görüyoruz ki hiçbir muhatabımız, asılsız iddialarını ispata yarar tek bir delil sunamamıştır. Bu sebeple tazminat davalarımız lehimize sonuçlanmaktadır. Bugüne kadar şirketimize karşı sürekli ve sistematik bir şekilde saldıran sözde gazeteci ve siyasetçilere karşı hukuk mücadelesini kararlılıkla sürdürdük, bundan sonra da aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 10/10/2023

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı