Yeniçağın Akıldışı İddiaları

Yeniçağ Gazetesi TSK’yı ve ülkemizi itibarsızlaştırma uğruna yaptığı yayınlarda baltayı taşa vuruyor. Yeniçağ’ın yaptığı haberleri yargıya taşımaktan yorulmamıza rağmen halen iftiralarına ve yalan haberlerine dayanak aramak için olmadık yöntemlere baş vuruyor. SADAT’ın silahlı gücünün bulunmadığını üstüne basa basa ilan etmemize ve iddia sahiplerini ispata davet etmemize rağmen Yeniçağ yine akla ziyan bir soru ile MSB’ye başvurması üzerine veto yemiş…

 

İşte ilgili haber;

 

Yeniçağ’a DAVET krizinin altından Ankara Temsilcisi Uğuroğlu’nun SADAT sorusu çıktı!

Ulusalcı kimliğiyle öne çıkan Yeniçağ Gazetesi'nin geçtiğimiz günlerde MSB Bakanı Hulusi Akar’ın basın toplantısına DAVET edilmemesi gazetede yönetimiyle Ankara bürosu arasında krize neden oldu. AVAZTÜRK krizi tetikleyen ayrıntılara ulaştı.

Ülkücü camia içerisinde palazlanıp büyük bir dönüşle Ulusalcı sol çizgiye evrilen Yeniçağ Gazetesi’ne Milli Savunma Bakanlığı tarafından uygulanan veto gazete yönetimi ile Ankara Temsilciliği arasında krize sebep oldu.

Milli Savunma Bakanı Başkanı Hulusi Akar’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Basın Toplantısında medya organlarının Ankara Temsilcileri davet edilirken, Yeniçağ Gazetesi’ne herhangi bir davet gitmediği öğrenildi.

Gazete yönetiminin, Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na şimdiye kadar davet edilirken neden bu toplantıya çağrılmadıklarını sorduğu, Uğuroğlu’nun ise tatmin edici bir cevap veremediği öğrenildi.

AVAZTÜRK, Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay kaynaklarından davet krizine sebep olan olayın arka planında yaşanan gelişmelere ulaştı.

Edinilen bilgiye göre; Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’nun bir süre önce Genelkurmay ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a hitaben, Libya’ya giden asıl unsurların özellikle HDP ve CHP çevreleri tarafından "paramiliter örgüt kurmakla" suçlanan SADAT olup olmadığını sordu. Bunun üzerine, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'ndan, bu yönde yazılı bir soru vermesi gerektiği aktarıldı. Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu da Genelkurmay Başkanlığına, Libya’ya giden Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının, başında geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı emekli General Adnan Tanrıverdi bulunan SADAT’tan oluşup oluşmadığını yazılı bir metinle sordu.

Akla mantığa aykırı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye’nin Libya politikasını baştan sona itibarsızlaştırmayı amaçladığı değerlendirilen bu soru üzerine, Yeniçağ Gazetesi’nin Genelkurmay ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından basına açık düzenlenecek toplantılara davet edilmemesi yönünde bir eğilim ortaya çıktığı, MSB Bakanı Hulusi Akar’ın son basın toplantısına Yeniçağ Gazetesi’nin davet edilmemesinin sebebinin de bu gelişme olduğu öğrenildi.

Yeniçağ Gazetesi yönetiminin, bu durumu kendilerinden gizleyen Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ile ilgili nasıl bir tutum izleyeceği merak edilirken, MSB ve Genelkurmay’ın tutumunun gazeteden ziyade Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’nun şahsına olduğu öğrenildi.

Alıntı: Yeniçağ’a DAVET krizinin altından Ankara Temsilcisi Uğuroğlu’nun SADAT sorusu çıktı!

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Similar Topics

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı