Eski HDP Milletvekili Hüda Kaya’nın Şirketimizin Kişilik Haklarına Yönelik Saldırıları Hakkında Basın Açıklaması

Eski HDP milletvekili Hüda Kaya’nın şirketimizin kişilik haklarına yönelik saldırıları sebebiyle açtığımız Manevi Tazminat davası mahkemece kabul edilmiş, Hüda KAYA’nın şirketimize iftira attığı, mahkeme kararıyla tescil edilmiştir.

Mahkeme, Hüda KAYA tarafından şirketimize yönelik bilinçli ve sistematik şekilde gerçekleştirilen bu saldırıların şirketimizin kişilik haklarını zedelediğine hükmetmiştir. Mahkeme kararında “Davalı tarafından verilen ve 15 maddeden oluşan önergede sorulan sorular bir bütün olarak değerlendirildiğinde davacı şirketin çeşitli terör örgütleri ile irtibatını gösterir belge olmadan ve bu konuda mahkumiyete ilişkin yargı kararı olmaksızın terör örgütleri ile irtibatlandırıldığı yönündeki içeriğin davacının kişilik hakkına saldırı teşkil ettiği” sonucuna varılmıştır.

 

Şirketimiz hakkında türlü iftiralar atan ve sistematik bir şekilde şirketimizi hedef alarak kamuoyu nezdinde şirketimiz hakkında olumsuz algı oluşturmaya çalışan Hüda KAYA, vekillik yaptığı süre boyunca Savunma Sanayi Sektöründe faaliyet gösteren şirketlere ilişkin herhangi bir yasama çalışması içinde bulunmamış, aksine salt kötüleme amacıyla verdiği sözde soru önergesi, şirketimizin kişilik haklarını zedelediği için Hüda KAYA tazminata mahkum olmuştur.

 

Bugüne kadar şirketimizi asılsız ithamlarla hedef alan sözde gazeteci ve siyasetçilere, tüm iddialarını Mahkeme huzurunda ispatlama imkânı tanımaktayız. 10 yılı aşkın süredir hiçbir muhatabımız, asılsız, mesnetsiz iddialarını ispata yönelik tek bir delil sunamamıştır. Bu sebeple Tazminat davalarımız her seferinde lehimize sonuçlanmaktadır. Bugüne kadar şirketimize karşı sürekli ve sistematik bir şekilde saldıran sözde gazeteci ve siyasetçilere karşı hukuk mücadelesini kararlılıkla sürdürdük, bundan sonra da aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 12/09/2023

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Similar Topics

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı