Resul Tosun: Doğru tercih babaannelikmiş be Meral hanım!

Hafta başında Meral hanımın, "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğu" iddiasını duyunca şaşırdım.

Ertesi gün haberi medyada okuyunca bu hanımdan siyasetçi olmayacağı kanaatim pekişti.

Meral hanım demiş ki, “Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor. Araştırılırsın ve bize bilgi verilsin. Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var. Bunlardan birisi de Sadat diye bir yapı. İnanın Sadat da diğer yapılar da benim için toz zerresidir. Bu malum yapılar insanları çatışmaların içerisine sürükleyecekler. Şimdiden uyarıyorum ve önlem alınmasını istiyorum.”

 

***

Bir dönemi içişleri bakanlığı yapmış birinin bu iki ilimizi töhmet altında bırakacak böyle bir açıklama yapmış olması inanılır gibi değil.

Tokat’taki yetkilileri, esnafı, köylüyü aradım hepsi bu açıklamaya ateş püskürüyor.

Kulağına kim ne fısıldadıysa onu siyasi söylem haline getiren bu hanımın kendisi bu bilgileri bir duyum ve iddia olarak tanımlıyor.

Araştırılıp hanımefendiye bilgi verilmesini emir buyuruyor!

***

İddiayı sahibi ispat etmek zorundadır.

Kural budur.

Tokattaki hemşerilerim olmayan bir şeyi nasıl araştıralım kendisi ispat etsin biz de hukuku işletelim diyorlar.

Yerden göğe kadar haklılar.

Konya’daki dostları aradım onların tepkisi daha başkaydı. “Bu saçmalığı kaale bile almayız” dediler.

Daha sonra bu saçmalama kervanına Meral hanımın iki vekili daha katıldı ve zam yaparak il sayısını yediye çıkardılar.

***

SADAT meselesine gelince.

SADAT ülkemizdeki yasal askeri danışmanlık şirketlerinden biridir. 2012 yılında Stratejik Askeri Danışmanlık ve Özel Askeri Eğitimler vermek üzere kurulmuş bir şirkettir. Muhatabı devletlerdir. Türkiye’de bir kampı yoktur, yurt dışında dadevletlerin ordularına güvenlik güçlerine danışmanlık amacı gütmektedir. Geniş bilgi için www.sadat.com.tradresine girmek yeterlidir.

SADAT,ABD ve emperyalist küresel güçlerin, İslam coğrafyasını yönetmek için faaliyet gösteren 70'den fazla Savunma Danışmanlık Şirketine rakip olarak kurulduğu için, yıpratma kampanyası da Okyanus ötesinden kurgulanmaktadır.

***

Milli meselelerde devletin yanında yer alan MHP’yi bölmekten başka bir misyonu bulunmayan Meral hanım, Tokat’a Konya’ya ve SADAT’a kara çalarak kaç kıratlık siyasetçi olduğunu göstermiştir. Daha doğrusu siyasetçi olamadığını göstermiştir.

Zaten SADAT Meral hanıma anında hak ettiği cevabı vermiş. Demiş ki, “İçişleri Bakanlığı yapmış ama darbeye darbe diyecek cesareti gösterememiş, parti kurmuş ama fitne odaklarının sözcülüğünü siyaset sanan bir kişinin, SADAT A.Ş'nin sitesine girip de misyonunu ve vizyonunu tetkik etmeden, Okyanus ötesi tezvirata alet olarak ve Michael Rubin gibi Türkiye düşmanı ABD borazanlarının sözcülüğüne soyunan PARTİ VE BAŞKANINA, iftiraları nedeniyle yargı önünde hesap sorulacaktır.”

Doğru tercih siyaset değil, babaannelikmiş be Meral hanım!

Alıntı: Resul Tosun 5 Ocak 2018 http://www.star.com.tr/yazar/dogru-tercih-babaannelikmis-be-meral-hanim-yazi-1293999/

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı